Druks: Mijn (on)rustige leven met AD(H)D

978 beoordelingen

4.5

Serie

2 of 7

Lengte
5uur 19min
Taal
Nederlands
Format
Categorie

Persoonlijke ontwikkeling

Druks: Mijn (on)rustige leven met AD(H)D

978 beoordelingen

4.5

Serie

2 of 7

Lengte
5uur 19min
Taal
Nederlands
Format
Categorie

Persoonlijke ontwikkeling

Anderen genoten ook van...

Luisteren én lezen

Onbeperkte toegang tot een oneindige bibliotheek vol verhalen - allemaal in 1 app.

  • Meer dan 1 miljoen luisterboeken en ebooks
  • Elke week honderden nieuwe verhalen
  • Opzeggen wanneer je maar wilt
Aanbieding activeren
NL - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Druks: Mijn (on)rustige leven met AD(H)D
Cover for Druks: Mijn (on)rustige leven met AD(H)D

Beoordelingen

Algemene beoordeling

4.5

Gebaseerd op 978 beoordelingen

Anderen beschrijven dit verhaal als

  • Informatief

  • Inspirerend

  • Motiverend

Download de app om deel te nemen aan het gesprek en beoordelingen toe te voegen.

Populairste beoordelingen

10 van 978 beoordelingen

  • Stephanie

    18 jan 2021

    Inspirerend
    Informatief
    Mindblowing

    Je wilt niet weten wat een eye opener dit voor mij is geweest. Ik ben heel vaak boos op mezelf omdat iets niet op de ‘normale’ manier lukt en zie nu in dat mijn manier ook goed is en ik niet de enige ben die hiermee struggled. Door het lezen hiervan ben ik juist mijn add meer gaan omarmen en accepteren.

  • Sander

    28 mrt 2021

    Inspirerend
    Informatief
    Zet aan tot denken
    Pageturner
    Mindblowing
    Hartverwarmend

    Nog nooit iemand ontmoet die de onrustige cluster van een continue stroom aan gedachten wat ad(h)d typerend maakt zo goed woorden weet te geven als dit boek van Francien. 95% is pure herkenning waarvan enkele mij persoonlijk hard raakten.

  • Jam

    12 jan 2021

    Knap verwoord hoe het bij HAAR werkt. Maar dat is ook meteen mijn punt van kritiek. Het is erg persoonlijk en voor mij is een groot deel daardoor niet herkenbaar en relatable, terwijl er dan wel geschreven wordt: "bij mensen met ADHD of ADD" Maar dus niet bij iedereen, maar bij de schrijfster zo werkt. De voorbeelden die gebruikt worden bevatten ook erg veel autistische kenmerken en ASS heeft ook grote raakvlakken met ADHD, maar toch ontbreekt deze dubbele diagnose in hoofdstuk 12. Al met al heb ik dus vaak met een knoop in mijn buik geluisterd, omdat het bij mij helemaal niet zo werkt. Maar soms ook geglimlacht om de puntjes van herkenning. Wat wel storend luisterd, is dat bij letterlijk IEDERE keer dat er ADHD wordt gezegd, ook OF ADD, wordt gezegd. Zelf heeft de schrijfster ADHD, dus had ze dat makkelijk door heel het boek kunnen gebruiken, zonder ontelbare keren storend "of ADD" erbij te melden. Groet een mede ADHD of ADD'er 😉

  • Debby

    9 aug 2021

    Motiverend

    Hi Francien, ik heb van jou boek zoveel duidelijkheid gekregen. Ik ben nooit getest maar mijn vriendin zei altijd... als jij het niet hebt vreet ik mijn schoen op. Omdat ik niet aan de medicatie wil heb ik mij nooit laten testen. Maar (bijna) alles herken ik zo erg van jou boek. Vooral het hum hum sex verhaal🙊. Ik zou best nog iets meer van jou willen weten en vooral over de tips die jij geeft.Een energieke hug van Debby Wielhouwer

  • Merel

    3 sep 2021

    Inspirerend
    Informatief
    Zet aan tot denken
    Motiverend

    Ik heb al meerdere boeken over ad(h)d gelezen. Dit boek is meer verhelderend dan de andere vind ik. Mede omdat Francien een jonge vrouw is waaraan ik kan refereren. Vooral uit de laatste twee hoofdstukken heb ik bepaalde dingen geleerd die ik weer mee ga nemen in het dagelijks leven. Bedankt voor het schrijven van dit boek Francien!

  • storyaddictanne

    6 jul 2021

    Inspirerend
    Informatief
    Motiverend
    Mindblowing

    Mooi, rauw, herkenbaar, inspirerend & eerlijk! Bedankt voor dit Francien (laat hopelijk nog meer boeken zien) !

  • S

    23 dec 2020

    Inspirerend
    Informatief
    Zet aan tot denken
    Motiverend
    Pageturner
    Mindblowing
    Doordacht

    Inspirerend boek dat meestal ontzettend dichtbij ook mijn realiteit komt. Mooi om te horen hoe e met vergelijkbaar situatie om gaat en om er van bewust te worden hoe we in dit soort situaties terecht komen.

  • Jacqueline

    14 aug 2022

    Als eerste een groot compliment voor het afmaken van dit boek. Als iemand met adhd vind ik dit op zich al een top-prestatie. Ik zou dit absoluut niet voor elkaar krijgen. Helaas heb ik het boek niet afgeluisterd, omdat ik me stoorde aan het zich vaak herhalende “mensen met adh(aaaa)d of add. Dit had niet zozeer te maken met de herhaling an sich, maar omdat het voorgelezen werd op een voor mij niet prettige manier. Wellicht zal ik in de toekomst, als ik de focus kan vinden, het boek gaan lezen i.p.v. luisteren. Vriendelijke groet, Jacqueline

  • Joyce

    20 okt 2022

    Vermakelijk

    Op zich een leuk verhaal, ik werd alleen niet goed van de hele tijd 'adhd of add'. In bijna iedere zin kwam het wel voor, ben gestopt met luisteren. Kies gewoon óf adhd óf add en maak daar melding van in je verhaal; vanaf nu gebruik ik de term adhd. Beetje jammer dit.

  • Nienke

    23 jul 2022

    Geschreven alsof ze in een dagboek schrijft. Random tips over welke vega kipstukjes je moet kopen in de supermarkt leiden af van wat ze echt wil zeggen. Ik hoopte op meer herkenning als adhd’er, maar heb me rot geërgerd aan hoe kinderachtig het geschreven is. Daarnaast is de voorleesstem oersaai en langzaam. Voor een boek wat geschreven is voor adhd’ers had er wel meer tempo in gemogen. Misschien dat jongere lezers hier meer aan hebben, maar ik als 27-jarige stop na hoofdstuk 2 met luisteren.