506 beoordelingen

3.3

Lengte
7uur 34min
Taal
Nederlands
Format
Categorie

Romans literatuur

506 beoordelingen

3.3

Lengte
7uur 34min
Taal
Nederlands
Format
Categorie

Romans literatuur

Anderen genoten ook van...

Luisteren én lezen

Onbeperkte toegang tot een oneindige bibliotheek vol verhalen - allemaal in 1 app.

  • Meer dan 1 miljoen luisterboeken en ebooks
  • Elke week honderden nieuwe verhalen
  • Opzeggen wanneer je maar wilt
Aanbieding activeren
NL - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Juice
Cover for Juice

Beoordelingen

Algemene beoordeling

3.3

Gebaseerd op 506 beoordelingen

Anderen beschrijven dit verhaal als

  • Vermakelijk

  • Pageturner

  • Saai

Download de app om deel te nemen aan het gesprek en beoordelingen toe te voegen.

Populairste beoordelingen

10 van 506 beoordelingen

  • Yvet

    7 sep 2023

    Voorspelbaar
    Saai

    Pff kwam er bijna niet doorheen. Ik krijg het idee dat Heleen aan het meeliften is op het succes van Yvonne Coldewijer. Dit was duidelijk een vinger herstel hand wijzende naar haar. Ik ben geen fan van Yvonne maar kreeg er een naar gevoel bij. Heleen is een goede schrijfster en dan zo laag gaan. Bij het laatste hoofdstuk zag ik online een foto van Heleen Rachel Hazes en Samanta Steenwijk (waar Yvonne het mee aan de stok heeft gehad) toen dacht ik nu is het echt sneu aan het worden. Ze maakt hier in mijn ogen geen statement mee maar haar boek tot een verhaaltje wat je gratis in de ditjes en datjes kunt lezen. Jammer! Hoop op een nieuw boek a la Heleen van Royen.

  • hp

    10 sep 2023

    Verwarrend

    Je blijft denken aan haar rol in situatie met Rob Oudkerk. De voormalig politicus voelde zich in 2004 genoodzaakt zijn functie als PvdA-wethouder van Amsterdam neer te leggen na een geruchtmakende column van Van Royen in dagblad Het Parool. Daarin schreef Van Royen dat Oudkerk prostituees bezocht en cocaïne gebruikte. Iets wat hij haar in vertrouwen had verteld tijdens een kroeg bezoek te Amsterdam. Voor Oudkerk betekende het voorbij carrière politicus en huisarts .Iedereen denkt wrs gelijk aan Yvonne C maar wie is eigenlijk in dit verhaal de enige en echte ( lees 1ste) juice koningin (van NL)?! Recent aan tafel bij TV programma Humberto ( eind aug 23 ) maakte een tafelgenoot ook deze opmerking richting Helen v Royen ….. was een directe KO , ze zat er verslagen bij en had geluk dat Humberto maar direct ander onderwerp op tafel bracht .

  • Tamara

    8 sep 2023

    Voorspelbaar

    Slecht boek. Als je zoveel vindt van juice is het behoorlijk triest dan met je boek mee te willen liften op het “succes” van juice.

  • Annerie

    7 sep 2023

    Saai

    Niet wat ik gewend ben van deze auteur. Erg nep, alles gerefereerd aan ‘de juice koningin’.

  • karin

    7 sep 2023

    Saai

    Gestopt met luisteren. Niet doorheen te komen 😟

  • Chantal

    11 sep 2023

    Saai

    Paar keer gehad tijdens het luisteren om te stoppen. Het is nogal apart als ze zo te kennen geeft in de media te walgen van de juice kanalen, maar er wel geld aan wil verdienen door dit boek te schrijven. Het is niet de kwaliteit die ik van haar gewend was. Hoop de volgende keer op een beter boek van haar.

  • Yolanda

    14 sep 2023

    Saai

    Triest

  • M.C.

    16 sep 2023

    Slecht... niet te doen... dus gestopt.Overeenkomsten lauter toeval? Hoe heb je t lef dit te benoemen terwijl een ieder weet waar het 'idee' vandaan komt.Om je rot te schamen te denken hiermee weg te komen.Misbruik makende van t succes van een ander.Zelfs Yvonne haar uitspraak "hilaar" wordt gebruikt. Weinig inventief. Zal ik stoppen........

  • Mo

    12 sep 2023

    Saai

    Het eerste boek van haar wat me tegen viel.

  • Lizzy

    20 sep 2023

    Voorspelbaar
    Saai

    Oei oei helene LA rooy slaat de plank volledig mis ‼️. Zeker na dr uitspraken bij umberto aan tafel Doe het gewoon niet. Maak jezelf niet belachlijk. Je was zo n goede auteur. Oprecht spannende boeken Maar nu meeliften op een yvonne.C Is eigenlijk triest.