Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Mediteren in jouw seizoen - Ina Fidder

Mediteren in jouw seizoen

Mediteren in jouw seizoen

3.3333333333333335 15 5 Schrijver: Ina Fidder Voorlezer: Ina Fidder
Beschikbaar als audioboek.
Ik ben een kind van de herfst. Niet alleen omdat ik in november geboren ben, maar vooral omdat ik echt dol ben op de herfst. Al die prachtige kleuren. Aardetinten. Ik voel me daar helemaal in thuis. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat de herfst voor mij werkt als de start van mijn nieuwe jaar. De natuur maakt dat ik dan graag in het bos ben. Al die kleuren en geuren zorgen ervoor dat ik, al lopend, meer naar binnen keer. Er ontstaat een begin in mij van een grote schoonmaak. Herfststormen zorgen er nog eens extra voor dat ik het onderste uit mezelf naar boven haal. In de winter neem ik dan de tijd om al die losgewoelde gedachten en emoties eens onder de loep te nemen. In de lentestormen laat ik veel los en dienen verse gedachten en ideeen zich aan. Nieuwe inspiratie. Om dat uit te kunnen voeren moet ik ruimte maken. Drijven in de zee is voor mij de ultieme belevenis om echt te voelen waar ik blij van word. Daar gaan al mijn cellen van zingen. Vandaar dat ik voor deze volgorde gekozen heb op mijn nieuwe luisterboek. Natuurlijk hoeft dat niet jouw volgorde te zijn want ondanks de opbouw in verdieping staat iedere meditatie op zichzelf. Ik wens je veel rust en vrede toe. En zingende cellen! Met vriendelijke groet, Ina Fidder Op Mediteren in jouw seizoen staan vier meditaties, voor elk seizoen een, waarin geprobeerd wordt dichter bij jezelf te komen en overtollige ballast overboord te gooien. Er wordt gestart met de herfst, hetgeen de volgorde van de seizoenen anders maakt dan gebruikelijk. Inhoud Herfst Winter Lente Zomer
Taal: Nederlands Categorie: Persoonlijke ontwikkeling Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein Audio
Verschenen: 2013-10-01
Lengte: 59M
ISBN: 9789047615897
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan