Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Het Maria Magdalena-mysterie - Karin Braamhorst

Het Maria Magdalena-mysterie

Het Maria Magdalena-mysterie

3.8125 32 5 Schrijver: Karin Braamhorst Voorlezer: Karin Braamhorst, Jaap Kranenborg
Beschikbaar als audioboek.
Maria Magdalena is na Maria de populairste vrouw uit het Nieuwe Testament. Maria, als moeder van Jezus, is een duidelijk symbool van zuiverheid en onschuld. Maria Magdalena blijft echter een mysterieuze en ongrijpbare vrouw. Ze volgde Jezus toen hij door Galilea trok. Ze was erbij toen hij gekruisigd werd. Ze ontdekte als eerste het lege graf, en na zijn dood verscheen Jezus als eerste aan haar. Deze lezing van kunsthistorica Karin Braamhorst gaat over de vele verhalen die over Maria Magdalenawerden verteld. Ze werd afgeschilderd als schoonheid, als een secreet, als apostel en als een prostituee...
Taal: Nederlands Categorie: Non fictie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Karakter Uitgevers
Verschenen: 2011-04-24
Lengte: 2U 9M
ISBN: 9789461495853
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan