Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Straatgeheimen - Hugo Verkley

Straatgeheimen

Straatgeheimen

3.7096774193548385 31 5 Schrijver: Hugo Verkley Voorlezer: Edwin Troost
Beschikbaar als audioboek.
Waar Wijnand ook gaat, Albert volgt. 'We moeten elkaar ondersteunen. We zijn zwerfsterren. Kometen. Die ook ronddwalen in het heelal. Je hebt slakken met een huis en slakken zonder huis. Naaktslakken. Wij zijn naaktslakken.' In dit luisterboek staan zestien verhalen van dak- en thuislozen in Utrecht. Het geeft een persoonlijke inkijk in het vaak bijzondere leven van deze mensen. Mooie mensen, allen met een ander uniek verhaal. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Straatnieuws Utrecht. Inhoud 1. Inleiding 2. De Surinaamse Maradonna 3. De kok uit Tripoli 4. Kameraden voor het leven 5. Leven met een stempel 6. Verlangen naar het einde 7. Trouwen is de toekomst 8. Smachten naar erkenning 9. De verdrietigste verjaardag 10. Het blije kind van de heer 11. Fietsen om te vergeten 12. Altijd op de loop 13. Nu niet picobello 14. De man met de dreadlocks 15. Wakker in een nachtmerrie 16. Kinderen als levensdoel 17. Zoeken naar een toekomst 18. Dankwoord
Taal: Nederlands Categorie: Non fictie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Audiobook Factory
Verschenen: 2017-01-05
Lengte: 2U 2M
ISBN: 9789462550599
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan