Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Het leven als kunstwerk - deel 5 - Joep Dohmen

Het leven als kunstwerk - deel 5

Het leven als kunstwerk - deel 5

4.6 5 5 Schrijver: Joep Dohmen Voorlezer: Joep Dohmen
Beschikbaar als audioboek.
Speciaal voor Filosofie Magazine is de zesdelige serie Het leven als Kunstwerk van Joep Dohmen samengesteld. Joep Dohmen geeft in zes delen antwoord op de vraag: Hoe maak je van het leven een kunstwerk? Hij neemt de luisteraar mee in een boeiende verhandeling waarin de belangrijkste periodes en denkers vanaf de Klassieke Oudheid tot vandaag aan bod komen. ‘We hebben niet langer houvast aan wetenschap, religie en de moraal van zelfbeschikking.’ Levenskunst wijst de weg naar het goede leven. Inhoud Deel 5: Actuele levenskunst - Het leven als reis 1. Inleiding 2. Nachttrein naar Lissabon 3. De reismetafoor - reizen als leven 4. Grote reisverhalen - Odysseus en Exodus 5. The Pilgrim's Progress en Jules Verne 6. Modern leven - vormgeven aan jezelf 7. De bepaling van je wil 8. Handwerk van de vrijheid 9. Charles Taylors reis naar de diepte 10. Margaret Walkers kritiek op het carriere-zelf 11. Leven als reizen met anderen 12. De jazzimprovisatie
Taal: Nederlands Categorie: Persoonlijke ontwikkeling Serie: Het leven als kunstwerk: 5 Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Veen Media
Verschenen: 2016-04-23
Lengte: 1U 1M
ISBN: 9789085715689
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan