Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
De Verenigde Staten - deel 3 - Frans Verhagen

De Verenigde Staten - deel 3

De Verenigde Staten - deel 3

4.098360655737705 61 5 Schrijver: Frans Verhagen Voorlezer: Frans Verhagen
Beschikbaar als audioboek.
De Verenigde Staten zijn het machtigste land ter wereld, en een zeldzaam succesvol experiment van twee eeuwen. Vier tophistorici geven in 4 delen een verhelderend beeld van deze korte maar zeer intrigerende geschiedenis. Frans Verhagen, journalist gespecialiseerd in alles wat met Amerika te maken heeft, vertelt over de periode waarin de Verenigde Staten van een naar binnen gericht land veranderde in een onomstreden wereldmacht. Deel 3: Van de burgeroorlog tot de Tweede Wereldoorlog (1861-1941) (Frans Verhagen) 1. Introductie Frans Verhagen 2. Van provinciaal land naar wereldmacht 3. Johnson en Grant 4. Een land vol zelfvertrouwen 5. Emigratie en armoede 6. Amerika verschijnt op het wereldtoneel 7. Roosevelt - een activistische president 8. Wilson - een intellectuele activist 9. De Grote Depressie 10. De VS op weg naar een nieuwe oorlog
Taal: Nederlands Categorie: Geschiedenis Serie: De Verenigde Staten: 3 Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Veen Media
Verschenen: 2016-07-23
Lengte: 1U 1M
ISBN: 9789085715283
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan