Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
De Verenigde Staten - deel 1 - Eduard van de Bilt

De Verenigde Staten - deel 1

De Verenigde Staten - deel 1

3.723076923076923 65 5 Schrijver: Eduard van de Bilt Voorlezer: Eduard van de Bilt
Beschikbaar als audioboek.
De Verenigde Staten zijn het machtigste land ter wereld, en een zeldzaam succesvol experiment van twee eeuwen. Vier tophistorici geven in 4 delen een verhelderend beeld van deze korte maar zeer intrigerende geschiedenis. Dr. Eduard van de Bilt, docent Amerikaanse geschiedenis aan de universiteiten van Leiden en Amsterdam, vertelt over de koloniale tijd, waarin gedurende driehonderd jaar de Europese grootmachten Spanje, Nederland, Frankrijk en Groot-Brittannië elk een deel van het Amerikaanse continent probeerden te koloniseren. Deel 1: Van de koloniale tijd tot aan de onafhankelijkheidsverklaring van 1776 (Eduard van de Bilt) 1. Introductie Eduard van de Bilt 2. Een open geschiedenis 3. Indianen en Europeanen 4. De eerste Europese nederzettingen 5. Nieuw Nederland 6. Contacten met de Engelsen 7. De Engelsen komen 8. De puriteinen 9. Puritanisme en democratie 10. De teloorgang van het puritanisme 11. De eerste slaven komen 12. De kolonisten krijgen de rekening
Taal: Nederlands Categorie: Geschiedenis Serie: De Verenigde Staten: 1 Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Veen Media
Verschenen: 2016-07-23
Lengte: 1U 5M
ISBN: 9789085715269
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan