Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Nederland in twaalf moorden - Bas Blokker,Jan Blokker Jr.,Jan Blokker

Nederland in twaalf moorden

Nederland in twaalf moorden

3.9615384615384617 26 5 Schrijver: Bas Blokker,Jan Blokker Jr.,Jan Blokker Voorlezer: Bas Blokker, Blokker, Jan Blokker Jr.
Beschikbaar als audioboek.
Veel Nederlanders denken, of hopen, of horen dat ze deel zijn van een volk dat altijd tolerant, nuchter en gastvrij is geweest. Dus worden ze niet graag herinnerd aan Nederlandse moorden, die het gevolg waren van onverdraagzaamheid, hysterie of vreemdelingenhaat. Toch zijn die er geweest. Minstens twaalf. Hoe kan dat? Omdat niets zo wispelturig en veranderlijk is als de volksaard. Inhoud 1. De on-nederlandsheid van de Nederlanders (Jan) 2. Een mensenoffer in de Linnaeusstraat (Jan jr) 3. De vermoorde onschuld (Bas) 4. De grondtoon van ons volkskarakter (Jan) 5. Eigen meester, niemands knecht (Bas) 6. Het land van 010 en 020 (Jan jr) 7. De boze oom (Bas) 8. Het Oranjehuis en zijn aanhang (Jan jr) 9. De eerste calvinist (Bas) 10. Ontziet uwe vijanden niet (Jan jr) 11. Onaangenaam werk (Jan jr) 12. De eeuwige vreemdeling (Bas) 13. Trots op Nederland (Jan jr) 14. Nawoord (Jan)
Taal: Nederlands Categorie: Non fictie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: AtlasContact
Verschenen: 2013-07-31
Lengte: 5U 48M
ISBN: 9789025439293
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan