Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Verslag van een onaanvaarde dood - Chaja Polak

Verslag van een onaanvaarde dood

Verslag van een onaanvaarde dood

3.0 4 5 Schrijver: Chaja Polak Voorlezer: Chaja Polak
Beschikbaar als audioboek.
Chaja Polak verloor begin 2006 haar oudste zoon. Zij dacht nooit meer te zullen schrijven, 'schrijven bestond misschien wel, maar ergens onbereikbaar ver, in een ander universum, niet voor haar.' Maar de woorden lieten zich niet binnenhouden en onder haar handen ontstond zowel proza als poëzie. Verslag van een onaanvaarde dood is het poëziedebuut van Chaja Polak. In een bezwerende stijl die ook haar proza typeert, een stijl waarin geen woord te veel wordt gebruikt, en die tevens zeer beeldend werkt, doet Chaja Polak in een lang gedicht zoekend verslag.
Taal: Nederlands Categorie: Drama & Poëzie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: AtlasContact
Verschenen: 2011-11-19
Lengte: 38M
ISBN: 9789025439088
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan