Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Paul de Wispelaere Leest 'Ik ben ongeneeslijk' - Paul Wispelaere

Paul de Wispelaere Leest 'Ik ben ongeneeslijk'

Paul de Wispelaere Leest 'Ik ben ongeneeslijk'

0.0 0 5 Schrijver: Paul Wispelaere Voorlezer: Paul de Wispelaere
Beschikbaar als audioboek.
Ik ben ongeneeslijk In dit aparte literaire dagboek wordt gemijmerd over de tussenpositie die de schrijver inneemt tussen zijn tuin en het hem omringende landschap enerzijds, en de buitenwereld anderzijds. Bespiegelingen over kunst, brokstukken herinnering, reacties op hedendaagse wantoestanden en beschouwingen over de natuur wisselen elkaar af in de Wispelaeres poëtische, sterk zintuiglijke stijl. De lectuur van dit dagboek wordt aangevuld met enkele fragmenten uit vorig werk, die het prachtige kanalenlandschap tussen Brugge en Gent oproepen in de hoop het alsnog voor de teloorgang te behoeden. Inhoud Ik ben ongeneeslijk Fragment uit Het verkoolde alfabet Slotscène uit de roman Tussen tuin en wereld Schipdonkblues door Jack van Poll Guy Plasschaert Over watersnood en nood aan water Frederik Lucien De Laere IM (In Memoriam) Frank Adam Protestdicht tegen de stadsdichter van Damme, Soort van Haiku voor een oude boom, Protestapocalyps Herman Leenders Ondanks Na Blakkeveld, Lege handen, Charon Peter Theunynck Canadezen Schipdonkblues door Jack van Poll
Taal: Nederlands Categorie: Drama & Poëzie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: HKM Literatuur
Verschenen: 2010-01-01
Lengte: 1U 47M
ISBN: 9789047611332
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan