Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Een wereld van verloren dingen - Luuk Gruwez

Een wereld van verloren dingen

Een wereld van verloren dingen

0.0 0 5 Schrijver: Luuk Gruwez Voorlezer: Luuk Gruwez
Beschikbaar als audioboek.
NIETS Niets eindigt zoals het hoort. Niet het dankwoord en niet de lustmoord, niet het rustoord en niet het slotakkoord. Geen enkel rijmwoord. niets zoals het hoort. Inhoud De monniken van Senanque Voor de gevallen zusters Begrafenis West-Vlaanderen Biografie Dikke mensen I Nichtje De zwijger Samenhorig Thuis I II Album III Een zoon van niemendal Kortrijk K.I K.II K.III K.IV K.V K.VII Nocturne Een man en een vrouw Ars Amandi Altijd I Oma Winnetou Coureur fin de siecle Mijn engel moet nog komen Het geslacht Speech God schrijft een brief Vriendinnen Sprookje Brief aan een architect Voliere Solo e pensoso Di pensier in pensier Cantai or piango Mia benigna fortuna I'vo piangendo Moeders Lamento voor Julea Rideau Versterving Aan een collega Visite Hasselt Hoevenzavel Aan tafel III Mijn buurvrouw de weduwe Abattoir Over het verrichten van een heldendaad Over het niet verrichten van een heldendaad Niets
Taal: Nederlands Categorie: Drama & Poëzie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: HKM Literatuur
Verschenen: 2008-01-01
Lengte: 1U 15M
ISBN: 9789461497253
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan