Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord

Mijn Nederland

3.625 8 5 Schrijver: Geert Istendael Voorlezer: Geert van Istendael
Beschikbaar als audioboek.
wat is er toch aan de hand met Nederland? De bekende balans tussen royale zelfverzekerdheid - waarom doen ze in die andere landen niet gewoon zoals wij? - en zelfhaat - Nederlands? Spreek toch gewoon Engels, joh - is krachtig uit zijn evenwicht geslagen. Vragen over identiteit die gisteren werden weggelachen, worden vandaag gesteld met angst. Het werd hoog tijd om een Belg met een kennersoog de polder in te sturen. Verrukt en verdwaasd dwaalt hij door Nederland, het exotische curiosum van Europa. Geert van Istendael beschrijft in Mijn Nederland typische Nederlandse zaken. Het gaat van Allochtonen en Almere, via André Hazes, Aafje Heynis tot Xenofobie, IJsvrij en Zoeaven. Inhoud 1830 Bitterballen Boudewijn de Groot Identiteit Kapucijners Felix Kersten Klein land Nederlands Nescio Marten Toonder Utrecht Xenofobie
Taal: Nederlands Categorie: Korte verhalen

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: HKM Literatuur
Verschenen: 2009-01-01
Lengte: 2U 4M
ISBN: 9789461497246
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan