Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
De lenige liefde - Herman Coninck

De lenige liefde

De lenige liefde

4.6 5 5 Schrijver: Herman Coninck Voorlezer: Herman De Coninck
Beschikbaar als audioboek.
Zoals Eddy Merckx in de Giro iedereen heeft murw gereden zo schudt een gedicht onderweg alle overbodige woorden van zich af, handelt over jou en wint de yang-prijs. Herman De Coninck leest gedichten uit: De Lenige Liefde Zo lang er sneeuw ligt Met een klank van hobo De hectaren van het geheugen Het land van de glimlach De eerste drie bundels verschenen, samen met een aantal uit het Amerikaans vertaalde sonetten van Edna St. Vincent Millay, in een verzamelbundel onder de titel Onbegonnen Werk, gedichten 1964-1982 (Manteau, Antwerpen 1984). De hectaren van het geheugen verscheen daar eveneens, een jaar later. En nog een jaar later verscheen een aparte tiende druk van De lenige liefde. Inhoud Met de vedel Kijk eens hoe echt Driehoek Ontmijner Bergen van onverschilligheid Glasscherven in de zon Oost-Duinkerken In het land van de glimlach
Taal: Nederlands Categorie: Drama & Poëzie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: HKM Literatuur
Verschenen: 2007-01-01
Lengte: 1U
ISBN: 9789461492685
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan