Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
De verscheurde vrouw - Han Peeters

De verscheurde vrouw

De verscheurde vrouw

2.79874213836478 159 5 Schrijver: Han Peeters Voorlezer: Peter Földvari
Beschikbaar als audioboek.
Lysanne, een bijstandsmoeder die steun vindt in haar geloof, besluit via een datingsite op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Ze ontdekt dat ze over vergaande seksuele driften beschikt en raakt in conflict met zichzelf. Ze weet dat ze verkeerd bezig is, maar toch rukt een donkere kant in haar steeds verder op. Wat is nog goed en wat is al fout? Het kwaad wil voorgoed bezit van haar nemen, maar zal ze het zo ver laten komen? Een zinderende erotische thriller met mystieke elementen. Han Peeters schreef met De Verscheurde Vrouw zijn negende boek, waarin het getal 9 een mythische rol speelt. "De seks in dit luisterboek is niet platvloers geschreven of ingesproken, toch waarschuwt de schrijver/uitgever voor rode oortjes". Het luisterboek heeft een vervolg gekregen in De Hel van Octagon.
Taal: Nederlands Categorie: Romans Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Audiobook Factory
Verschenen: 2016-07-12
Lengte: 6U 2M
ISBN: 9789462550513
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan