Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Pittige verhalen - Marjan Berk

Pittige verhalen

Pittige verhalen

3.5365853658536586 41 5 Schrijver: Marjan Berk Voorlezer: Marjan Berk
Beschikbaar als audioboek.
Een aantal leuke, korte maar pittige verhalen van Marjan Berk, voorgelezen door de auteur zelf. Het zijn acht vermakelijke korte verhalen, ondanks het onderliggende verlies, dat vaak een rol speelt. Berk weet de pijn op afstand te zetten door humor, ironie en relativeren. Toch zullen enkele verhalen ontroeren. Andere zijn ronduit hilarisch. De onderwerpen liggen soms in haar direkte familie- en vriendenkring, maar zijn soms ook fictief. De verhalen zijn eerder gepubliceerd in Liefde en haat, uitgeverij Atlas. Regie en opname: Pieter Lutz Inhoud Een flinke meid Doe het zelf An die Music Marilyn The answer is blowing in the wind Miss Management Intensive care Oud en eenzaam
Taal: Nederlands Categorie: Korte verhalen Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Story Channel
Verschenen: 2008-07-24
Lengte: 1U 29M
ISBN: 9789461493279
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan