Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Nederlands-Italiaans - Vakantietaal.nl

Nederlands-Italiaans

Nederlands-Italiaans

1.5416666666666667 24 5 Schrijver: Vakantietaal.nl Voorlezer: N/A
Beschikbaar als audioboek.
Leer bliksemsnel de taal van je vakantieland. Dankzij deze taalcursus leer je je vliegensvlug verstaanbaar te maken in de taal van je vakantieland. De cursus bestaat uit ruim 100 populaire zinnen. Luister naar de heldere stemmen, herhaal de zinnen en maak straks in het buitenland vanaf de eerste dag nieuwe vrienden. Lees, luister en herhaal. Als je deze bliksemcursus een aantal keren hebt beluisterd, kun je kennismaken met mensen, je redden in het restaurant, in de winkel, tijdens het reizen, je kunt tellen en afspraken maken, je kunt problemen oplossen en met de dokter praten. Inhoud Hoofdstuk 1: Voor iedereen Hoofdstuk 2: Tellen Hoofdstuk 3: Weekdagen, maanden en jaargetijden Hoofdstuk 4: De tijd Hoofdstuk 5: Weer en de windrichting Hoofdstuk 6: Auto en autopech Hoofdstuk 7: Op reis -anders Hoofdstuk 8: Geld Hoofdstuk 9: Ziek Hoofdstuk 10: Internet Hoofdstuk 11: Uit eten
Taal: Nederlands Categorie: Taal Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: PixelPerfect Publications
Verschenen: 2001-01-01
Lengte: 34M
ISBN: 9789461490612
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan