40 jaar Don Quishocking

3.3 10 5 Schrijver: Don Quishocking Voorlezer: George Groot, Ank Groot, Jacques Klöters, Fred Florusse, Pieter van Empelen
Beschikbaar als audioboek.
In 1968 wonnen George en Ank Groot, Jacques Klöters, Fred Florusse en Pieter van Empelen het studentencabaretfestival Cameretten. En hoewel Don Quishocking sinds die tijd meerdere keren uiteen is gegaan, is de cabaretgroep nooit opgehouden te bestaan. Tussen 1967 en 1981 maakte de groep acht theaterprogramma's. Ze waren te zien in grote Nederlandse theaters, maar werden niet of nauwelijks op TV uitgezonden. Toch zijn er in archieven opnames bewaard gebleven. Die zijn nu opnieuw beschikbaar. Don Quishocking blonk uit in prachtige samenzang, zwarte humor en oprechte woede over welke maatschappelijke verdwazing dan ook.
Taal: Nederlands Categorie: Drama & Poëzie

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein
Verschenen: 2007-01-01
Lengte: 1U 17M
ISBN: 9789047604143
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan