Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
De Tools - Barry Michels,Phil Stutz

De Tools

De Tools

4.03125 96 5 Schrijver: Barry Michels,Phil Stutz Voorlezer: Bram van der Vlugt
Beschikbaar als audioboek.
De Tools is een succesvolle methode uit de VS die je leert om zelfvertrouwen, levensvreugde en innerlijke kracht te ontwikkelen. Phil Stutz en Barry Michels, beiden ervaren therapeuten, ontwikkelden een methode die zich in tegenstelling tot conventionele therapie vooral richt op wat je problemen zijn en hoe je vervolgens een pasklare oplossing kunt vinden middels een aantal in de praktijk beproefde tools - ofwel hulpmiddelen - die je op elk gewenst moment kunt gebruiken. De methode legt de nadruk op hoe belangrijk het is dat de patiënt zélf zijn problemen leert overwinnen: zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfontwikkeling. Zie ook www.detools.nl Inhoud Hoofdstuk 1: Een nieuwe methode Hoofdstuk 2: De Tool 'Het omdraaien van verlangen' Hoofdstuk 3: De Tool 'Actieve liefde' Hoofdstuk 4: De Tool 'Innerlijke autoriteit' Hoofdstuk 5: De Tool 'De dankbare stroom' Hoofdstuk 6: De Tool 'Gevaar' Hoofdstuk 7: Geloof in hogere machten Hoofdstuk 8: De vruchten van een nieuwe visie
Taal: Nederlands Categorie: Persoonlijke ontwikkeling Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein Audio
Verschenen: 2012-01-01
Lengte: 8U 6M
ISBN: 9789047614128
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan