Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Na de aardbeving - Haruki Murakami

Na de aardbeving

Na de aardbeving

3.5555555555555554 27 5 Schrijver: Haruki Murakami Voorlezer: Cees van Ede
Beschikbaar als audioboek.
Vaste grond onder je voeten hebben is een veilig gevoel, maar als die grond opeens dreigt weg te vallen, kan dat heel nare gevolgen hebben. De zes verhalen in deze bundel exploreren de psychologische gevolgen die een aardbeving teweeg kan brengen, zelfs als zij ver weg gebeurt. De hoofdpersonen zien vaak geen uitweg in hun bestaan, maar zij zijn allemaal Gods kinderen, ook de reusachtige kikker die Tokyo voor een zekere vernietiging behoedt. In Na de aardbeving is Murakami op zijn absurde, grappige, ontroerende best. Genomineerd voor de Luisterboek Award 2013. Inhoud Eerste vertelling: Een ufo in Kushiro Tweede vertelling: Landschap met strijkijzer Derde vertelling: Godskinderen dansen allemaal Vierde vertelling: Thailand Vijfde vertelling: Kikker redt Tokyo Zesde vertelling: Honingkoekjes Nawoord van de auteur
Taal: Nederlands Categorie: Korte verhalen Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein Audio
Verschenen: 2012-01-01
Lengte: 5U 17M
ISBN: 9789047612919
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan