Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Ze schrijft met haar stem - Fritzi Harmsen van der Beek

Ze schrijft met haar stem

Ze schrijft met haar stem

3.25 12 5 Schrijver: Fritzi Harmsen van der Beek Voorlezer: Fritzi ten Harmsen van der Beek
Beschikbaar als audioboek.
Ze blijft een van de meest aansprekende en mysterieuze figuren uit de Nederlandse literatuur: Fritzi ten Harmsen van der Beek, auteur van een klein, maar hooggeprezen oeuvre, muze van een bont gezelschap dichters en kunstenaars. Dat bijzondere oeuvre is op uitdrukkelijk verzoek van Fritzi nooit herdrukt en nog slechts antiquarisch verkrijgbaar. Maar dankzij de audio opnamen die gemaakt zijn in en rond haar huis in Garnwerd op 13 juli 1989 is op dit luisterboek voor eenieder te horen hoe ze schreef met haar stem. Inhoud 1. Onduidelijke correspondentie en de nadelige gevolgen in twee verzen 2. Bij twee onbegrijpelijke teksten 3. Goede morgen? Hemelse mevrouw Ping 4. Zo rauw 5. Moeder of vader 6. Krasse taal van gene zijde 7. Interpretatie van het uitzicht 8. De geschiedenis van in de trein 9. Allerzielen 2 november 1974 - Overdenking 10. Brief 11. Opdracht aan mijn dode hond 12. De verdoolde Kus
Taal: Nederlands Categorie: Drama & Poëzie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein Audio
Verschenen: 2010-01-01
Lengte: 39M
ISBN: 9789047611554
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan