Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Koek & ei - Jan Moraal,Geert Elfferich

Koek & ei

Koek & ei

4.25 4 5 Schrijver: Jan Moraal,Geert Elfferich Voorlezer: Joop Doderer, Johan Kaart, Conny Stuart, Ko Dijk, Enny Leeuwe
Beschikbaar als audioboek.
Het hoorspel (of radiostrip, zoals de Avro het noemde) Koek & ei gaat over de beslommeringen van een gezin aan de ontbijttafel. Hoofdpersoon is Ko van Dijk in de rol van kantoorbediende Albert de Koning. Hij heeft hoogdravende dagdromen waarover hij op gloedvolle wijze kan vertellen. Verder schuiven aan: Conny Stuart als zijn vrouw Jo de Koning-Spruyt, Joop Doderer als Opa Bobby (‘De pindakaas is op!’) en Johan Kaart als Opa Roel Spruyt (‘Nou zou ik wel eens een mok sterke thee lusten, maar dan ook een mok!’) Iedere aflevering start (de fans zullen het zich herinneren) met Dean Martin’s ‘How do you like your eggs in the morning?’ Koek & ei werd voor publiek opgenomen in het Minerva-paviljoen en werd door de Avro uitgezonden tussen 1958 en 1961, altijd op donderdagavond. Van de ongeveer 145 uitzendingen zijn helaas maar weinig professionele opnames bewaard gebleven. De meeste banden zijn in het verleden gewist. De 12 afleveringen op dit luisterboek zijn gerestaureerde amateuropnamen. Cast Albert de Koning: Ko van Dijk Jo de Koning-Spruyt: Conny Stuart Opa Bobby: Joop Doderer Opa Roel Spruyt: Johan Kaart Mijnnie Koude: Enny de Leeuwe Regie: Karel Prior en Flip van der Schalie Productie ism Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en AVRO. Inhoud Aflevering 1: De volkstuin Aflevering 2: Zelfkritiek Aflevering 3: Grootvaderdag Aflevering 4: De conferencier Aflevering 5: De rondvlucht Aflevering 6: De diamant Aflevering 7: Jo, de psychiater Aflevering 8: Appie wordt operazanger Aflevering 9: Paramaribo Aflevering 10: Vreemden Aflevering 11: Appie vertrekt naar Paramaribo Aflevering 12: Filmen
Taal: Nederlands Categorie: Non fictie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein
Verschenen: 2009-01-10
Lengte: 5U 4M
ISBN: 9789047607656
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan