Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Dierenverhalen - Toon Tellegen,Corrie Binsbergen

Dierenverhalen

Dierenverhalen

4.071428571428571 14 5 Schrijver: Toon Tellegen,Corrie Binsbergen Voorlezer: Toon Tellegen
Beschikbaar als audioboek.
Na het prachtige programma De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne en andere verhalen, een literair concert met een elfkoppig ensemble en verteller/schrijver Toon Tellegen, gaat nu een kleiner gezelschap met hem op tour: Het Wisselend Toonkwintet. In dit programma staan zijn dierenverhalen centraal. De absurde en ontroerende verhalen zijn bij uitstek geschikt voor improvisaties en de composities van Corrie van Binsbergen en haar kwintet. Het levert een gevarieerd en aantrekkelijk programma op, dat ook geschikt is voor kinderen. Verteller: Toon Tellegen Gitaar: Corrie van Binsbergen Trombone & lapsteel: Joost Buis Piano: Albert van Veenendaal Bas & tuba: Hein Offermans Percussie: Alan ‘Gunga’ Purves Genomineerd als Beste luisterboek 2007. Inhoud Wat wij horen Een brief voor altijd Tellen De zekerheid De boktor Niet klimmen De verjaardag van de bizon Spijt Het feest van de kameel De brief van de krekel Tussenspel Zijn Een onzeker slokje De muur De tor tilt de wereld op Moe Breken De verjaardag van de tor Op een donkeren dag Voorbij
Taal: Nederlands Categorie: Non fictie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein
Verschenen: 2009-01-18
Lengte: 1U 12M
ISBN: 9789047605010
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan