Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne en andere verhalen - Toon Tellegen,Corrie Binsbergen

De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne en andere verhalen

De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne en andere verhalen

3.909090909090909 11 5 Schrijver: Toon Tellegen,Corrie Binsbergen Voorlezer: Toon Tellegen
Beschikbaar als audioboek.
Toon Tellegen las een keuze uit eigen werk voor in het Amsterdamse Bimhuis, waarbij hij werd begeleid door de band van componiste/gitariste Corrie van Binsbergen. Een combinatie van literatuur en muziek; verhalen verteld en gespeeld. ‘Het was niet vooraf gepland om een luisterboek te maken van de literaire concerten die in februari 2003 in het Bimhuis te Amsterdam plaatsvonden. Op het laatste moment besloot ik toch maar een band mee te laten lopen – je kon tenslotte nooit weten. Achteraf denk ik dat het een goed idee is geweest; het heeft dit unieke document opgeleverd. Een momentopname, zonder de perfectie van een uit den treure ingespeeld repertoire, maar mét de magie van het moment. Toon wist amper wat hem boven het hoofd hing, en ging onvoorbereid mee op avontuur. Het was balanceren op de rand en tegelijktertijd in het diepe duiken,’ aldus Corrie van Binsbergen, samensteller en producent van dit luisterboek. Musici Angelo Verploegen - trompet, flügelhorn Joost Buis - trombone, lapsteel Jan Willem van der Ham - fagot, altsax Tobias Delius - tenorsax, klarinet Albert van Veenendaal - (prepared) piano Alan ‘Gunga’ Purves - percussie Ernst Glerum - contrabas Tineke de Jong - viool Baptist Kurvers - altviool Michiel Weidner - cello, cimbalon Corrie van Binsbergen - gitaar Verteller: Toon Tellegen Live opgenomen in het Bimhuis te Amsterdam, december 2003 Samenstelling en productie Corrie van Binsbergen. Inhoud De atlas Schuld Een wandeling Tergen Het middelpunt De duivel Een weeffout De begrafenis De trein naar Pavlovsk en Oostvoorne Breken Moe Niet klimmen Het diner De muur
Taal: Nederlands Categorie: Romans Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Singel Uitgeverijen
Verschenen: 2018-02-28
Lengte: 1U 15M
ISBN: 9789021412658
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan