Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Doodgewoon - Bette Westera

Doodgewoon

Doodgewoon

3.5555555555555554 18 5 Schrijver: Bette Westera Voorlezer: Bette Westera
Beschikbaar als audioboek.
Met haar herkenbare taalgebruik en subtiele luchtigheid weet Bette Westera in haar gedichten een geheel nieuwe dimensie aan de verschillende facetten van de dood te geven. Hoe erg je iemand kunt missen die er niet meer is, waarom ook jonge mensen sterven, en waar iemand naartoe gaat als hij dood is - het komt allemaal aan de orde. Maar bovenal tonen Westera’s gedichten dat doodgaan bij het leven hoort en daarom eigenlijk doodgewoon is. Doodgewoon is bekroond met de Gouden Griffel 2015 en winnaar van de Woutertje Pieterse Prijs 2015.
Taal: Nederlands Categorie: Drama & Poëzie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Gottmer Uitgevers Groep
Verschenen: 2015-11-20
Lengte: 42M
ISBN: 9789025765316
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan