Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Toevallig de jouwe - Susan Mallery

Toevallig de jouwe

Toevallig de jouwe

4.0390625 128 5 Schrijver: Susan Mallery Voorlezer: Donna Vrijhof
Beschikbaar als audioboek.
Alleenstaand moeder Kerri Sullivan heeft zo snel mogelijk vijftien miljoen dollar nodig om haar zieke zoontje te redden. Ze is dan ook tot alles bereid om van de steenrijke Nathan King het geld los te krijgen - verleiding en chantage sluit ze daarbij niet uit! Nathan is aanvankelijk verontwaardigd over Kerri’s brutale pogingen hem tot medewerking te dwingen, maar uiteindelijk zwicht hij. Eigenlijk kan hij iemand als Kerri - een mooie hardwerkende kapster, moeder van een ziek kind - prima gebruiken om zijn imago van keiharde zakenman kwijt te raken. Het lijkt een perfecte deal, maar dan gebeurt het ondenkbare: hij valt als een blok voor haar!
Taal: Nederlands Categorie: Harlequin Oorspronkelijke titel: Accidentally Yours Vertaler: Marike Metz

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Harlequin Holland
Verschenen: 2016-02-05
Lengte: 8U 7M
ISBN: 9789462531673
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan