Fragment
Verloren zielen - Alex Kava

Verloren zielen

Verloren zielen

4.158415841584159 101 5 Schrijver: Alex Kava Voorlezer: Nienke van der Haak
Beschikbaar als audioboek.
'Onthoud goed: sterven is eervol.' In Massachusetts gaan zes jongens een vuurgevecht aan met de FBI. Voor ze gearresteerd kunnen worden, plegen de jongens zelfmoord. Op één na, maar die weigert te praten. In Washington DC wordt het lichaam van een meisje gevonden. Het is de dochter van een senator. Ze blijkt gewurgd te zijn. Op het eerste gezicht lijken het twee afzonderlijke zaken, tot FBI-agent Maggie O'Dell ontdekt dat één naam in beide opduikt: die van Joseph Everett, een sekteleider. Toeval? Of gaat achter het charismatische uiterlijk van de Eerwaarde Everett een levensgevaarlijke psychopaat schuil?
Taal: Nederlands Categorie: Harlequin Serie: Maggie O'Dell: 3 Oorspronkelijke titel: The Soul Catcher Vertaler: Aleid van Eekelen

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Harlequin Holland
Verschenen: 2015-10-12
Lengte: 11U 24M
ISBN: 9789462531123
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan