Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Een schokkend voorstel - Sharon Kendrick

Een schokkend voorstel

Een schokkend voorstel

3.573529411764706 204 5 Schrijver: Sharon Kendrick Voorlezer: Marije van Aken
Beschikbaar als audioboek.
Luis Martinez verveelt zich stierlijk. Nog maar net begonnen aan zijn revalidatie na een auto-ongeluk, is de beruchte playboy nu al humeurig en gefrustreerd. Van het ene op het andere moment ontslaat hij zijn fysiotherapeute en besluit hij dat zijn altijd zo behulpzame werkneemster Carly hem ook best kan verzorgen. Op het huis van een afwezige Argentijnse miljardair passen was voor Carly de ideale baan - tot Luis ineens de hele tijd thuis bleef. En nu moet ze hem ook nog masseren! De opwindende spanning die daardoor tussen hen ontstaat, valt steeds moeilijker te negeren. En dan doet hij haar nóg een schokkend voorstel...
Taal: Nederlands Categorie: Harlequin Serie: Bouquet: 3639 Vertaler: Emmy van Beest

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Harlequin Holland
Verschenen: 2016-01-15
Lengte: 4U 20M
ISBN: 9789462531024
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan