Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
De Teruggekeerden - Jason Mott

De Teruggekeerden

De Teruggekeerden

3.3043478260869565 23 5 Schrijver: Jason Mott Voorlezer: Peggy Vrijens
Beschikbaar als audioboek.
Op een zonnige dag in augustus 1966 verdrinkt de achtjarige Jacob, zoon van Lucille en Harold Hargrave. Bijna vijftig jaar later staat hij voor hun deur. Blakend van gezondheid, nog steeds acht jaar oud. En Jacob is niet de enige die is teruggekeerd uit de dood. Overal in de wereld duiken Teruggekeerden op, en al gauw zijn het er zo veel dat steeds meer mensen zich bedreigd voelen. Niemand begrijpt waarom het gebeurt, hoe het mogelijk is. Maar één ding is zeker: in de chaos die volgt zal iedereen uiteindelijk een keuze moeten maken. Een aangrijpend boek, dat vragen oproept die lang blijven hangen.
Taal: Nederlands Categorie: Harlequin Oorspronkelijke titel: The Returned Vertaler: Karin Jonkers

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Harlequin Holland
Verschenen: 2015-04-30
Lengte: 9U 4M
ISBN: 9789462531000
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan