Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Geraffineerde minnaar - India Grey

Geraffineerde minnaar

Geraffineerde minnaar

3.8536585365853657 123 5 Schrijver: India Grey Voorlezer: Donna Vrijhof
Beschikbaar als audioboek.
Cristiano Maresca is gewend de nacht vóór een grand-prixrace door te brengen in de armen van een beeldschone vrouw. Drie jaar geleden was dat de verlegen Kate Edward. De sensuele verrukkingen die ze toen deelden, zal ze nooit vergeten, maar pas nu heeft ze de moed verzameld om de beroemde hartenbreker te vertellen dat hun samenzijn niet zonder gevolgen is gebleven. De opluchting die ze voelt wanneer de vonken tussen hen direct weer overspringen, maakt echter plaats voor wanhoop als hij zegt dat hij haar nooit eerder heeft ontmoet. Direct daarna stelt hij haar voor die nacht van passie te herhalen. Misschien dat zijn geheugen dan terugkeert?
Taal: Nederlands Categorie: Harlequin Serie: Bouquet: 3355 Oorspronkelijke titel: Her Last Night of Innocence Vertaler: Janke Ouwehand

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Harlequin Holland
Verschenen: 2015-04-15
Lengte: 5U 53M
ISBN: 9789462530980
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan