Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Spinoza - Wiep van Bunge

Spinoza

Spinoza

3.9411764705882355 51 5 Schrijver: Wiep van Bunge Voorlezer: Wiep van Bunge
Beschikbaar als audioboek.
Benedictus de Spinoza (1632-1677) is de beroemdste filosoof van Nederland: hij behoort tot die kleine groep filosofen die gezichtsbepalend is geweest voor de geschiedenis van het westerse denken. Maar wie was Spinoza en wat heeft hij allemaal geschreven? Hoe verhoudt hij zich tot andere filosofen en hoe luidde de kritiek van zijn tijdgenoten? Wat betekende Spinoza voor de Nederlandse Republiek en voor de Europese verlichting? Wiep van Bunge behandelt het leven en werk van Spinoza in een cultuurhistorische context en laat de invloed zien van Spinozas ideeën op denkers uit alle eeuwen.
Taal: Nederlands Categorie: Biografieën Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Home Academy
Verschenen: 2016-04-12
Lengte: 4U 31M
ISBN: 9789085309086
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan