Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord

Verhalen

3.840909090909091 44 5 Schrijver: Maarten Hart Voorlezer: Maarten ’t Hart, Maurits Rubinstein
Beschikbaar als audioboek.
Voor dit luisterboek heeft Maarten 't Hart een aantal verhalen geselecteerd uit zijn bundels De huismeester en Alle verhalen. Deze selectie geeft een overzicht van zijn schrijverschap. Handel is een van zijn eerste verhalen, Het Russische concert een van zijn laatste. Zijn verteltrant sluit prachtig aan bij zijn manier van schrijven. Een directere weergave van zijn werk is niet mogelijk. Daarnaast hoort u een voorwoord van Maurits Rubinstein, waarin hij onder meer vertelt hoe deze unieke opnamen met Maarten 't Hart bij hem thuis in Warmond plaatsvonden. Inhoud 1. Voorwoord door Maurits Rubinstein 2. De vogelbezorging 3. Het Russische concert 4. De vloekende dievegge 5. Handel
Taal: Nederlands Categorie: Korte verhalen

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein
Verschenen: 2014-12-20
Lengte: 1U 27M
ISBN: 9789047616535
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan