Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Verhalen uit Lief leven - Alice Munro

Verhalen uit Lief leven

Verhalen uit Lief leven

3.357142857142857 14 5 Schrijver: Alice Munro Voorlezer: Carine Crutzen
Beschikbaar als audioboek.
Lief leven is de briljante nieuwe verhalenbundel van de veelgeprezen Canadese auteur Alice Munro. Munro is op ongeëvenaarde wijze in staat de essentie van het leven in korte, tijdloze verhalen neer te zetten. Ze beschrijft de momenten die het leven vormgeven: de momenten waarop een droom, seks of misschien een simpele speling van het lot een persoon van zijn gebaande paden af weet te brengen en nieuwe poorten opent. Op dit luisterboek hoort u een selectie verhalen uit de bundel. Inhoud 1. Japan bereiken 2. Amundsen 3. Weg uit Maverley 4. Grind 5. Toevluchtsoord 6. Trots 7. Finale - het oog 8. Nacht 9. Stemmen 10. Lief leven
Taal: Nederlands Categorie: Korte verhalen Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein Audio
Verschenen: 2014-08-01
Lengte: 6U 5M
ISBN: 9789047616054
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan