Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Zonder stress - davidji

Zonder stress

Zonder stress

4.521739130434782 23 5 Schrijver: davidji Voorlezer: Roel Fooij
Beschikbaar als audioboek.
Het dringt door in elk aspect van ons leven. Het infecteert onze relaties, ons lichaam en onze gesprekken. Het laat ons dingen doen en zeggen waar we spijt van krijgen en steekt zelfs andere mensen aan: STRESS! We hebben er allemaal last van, want stress hoort bij het menselijk wezen. Door zijn jarenlange ervaring met topatleten, zakenlieden, mariniers en traumaslachtoffers kan davidji je helpen bij het ontstressen. Met de oefeningen in Zonder stress leer je te ontspannen, je emoties de baas te zijn, effectiever te communiceren, je relaties een boost te geven en op een hoger niveau te presteren.
Taal: Nederlands Categorie: Non fictie Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Gottmer Uitgevers
Verschenen: 2017-10-12
Lengte: 9U 39M
ISBN: 9789401303699
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan