Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Lui oog - Oek Jong

Lui oog

Lui oog

3.4166666666666665 24 5 Schrijver: Oek Jong Voorlezer: Oek de Jong
Beschikbaar als audioboek.
Tommy is de hele zomer alleen met moeder. Terwijl zijn vader is baggeren in het buitenland, zijn zus en broer hun vakantie doorbrengen aan zee met een oom, is de wereld om Tommy heen wazig geworden. '...Bij het binnenkomen heb ik snel een paar rijtjes uit mijn hoofd geleerd. Maar daarmee red ik het niet. Ik krijg toch een pleister. Mijn linkeroog is zwak en lui. Mijn rechteroog is sterk en wordt daarom voor een paar weken dichtgeplakt.' Gelukkig is er mevrouw Dijkstra met wie hij vriendschap sluit, haar eigenaardige zoon Teun, de waterput en de man van de fabriek. Oek de Jong schreef dit verhaal in de zomer van 1977. Op rustige en ingetogen wijze leest de schrijver één van de indringende en ontroerende kinderportretten in zijn oeuvre.
Taal: Nederlands Categorie: Korte verhalen Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein Audio
Verschenen: 2014-01-01
Lengte: 42M
ISBN: 9789047617600
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan