Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord

Op weg naar de betere versie van jezelf

3.7962962962962963 54 5 Schrijver: Mireille Verhoef Voorlezer: Mireille Verhoef
Beschikbaar als audioboek.
Beschikbaar als e-book.
Ik neem je met mijn stem mee op reis naar de betere versie van jezelf. Want je bent al goed, het kan dus alleen maar beter worden. Misschien herken je het wel thuis, op het werk of allebei. Dat je gefrustreerd bent, omdat je je niet begrepen voelt of dat je boodschap niet overkomt. Dat je geen nee kunt zeggen en dus over je eigen grenzen heen gaat. Je aardig gevonden wilt worden en toch steeds weerstand voelt. Dat mensen niet meegaan in jouw verhaal, ondanks al je goede bedoelingen. Je probeert van alles maar toch lukt het niet. Het luisterboek geeft je inzicht hoe dit gekomen is en vooral: wat je er nú aan kunt doen. Het geeft je tevens handvaten om jouw doelen weer te bereiken, om zoals ik dat noem 'weer op het pad' te komen. Hoe dan? Door anders te kijken naar hetzelfde, ga je anders denken over hetzelfde, anders voelen over hetzelfde en dus anders doen. En dat wat je doet heeft altijd een effect! Is het effectief, heeft het impact? Of juist niet. Dan weet je wat je kunt veranderen. Hoe je beter om kunt gaan met conflicten, hoe je assertiever kunt communiceren, mensen mee krijgt en hoe je doelen kunt bereiken. Ik heb gekozen voor het vertellen van mijn eigen persoonlijke verhaal in een luisterboek. Door te luisteren naar mijn verhaal gekoppeld aan NLP, word jij je sneller bewust van je eigen verhaal. Want we leren van elkaars verhalen. We onthouden ook nieuwe dingen makkelijker via verhalen. We bouwen samen aan een NLP-communicatiehuis om weer thuis te kunnen komen bij jezelf. Ook kijken we naar het relatievergif wat je van het pad afhoudt en de systemische onderstroom die je meevoert naar een oud kindstuk die ik 'een eiland voor de kust' noem. Kortom een helende reis naar jezelf. Inhoud Voorwoord Hoofdstuk 1: Waar gaat het boek over en wat kun je verwachten van deze luistertraining? Hoofdstuk 2: Waarom is NLP voor mijzelf zo belangrijk geworden? Hoofdstuk 3: Wat is NLP? Hoofdstuk 4: Wat kunnen we nu eigenlijk met NLP? Hoofdstuk 5: Ons brein, ons onbewuste en het leerproces Hoofdstuk 6: Het NLP-Communicatiemodel Hoofdstuk 7: De neurologische niveaus als diagnose en verandermodel, te vergelijken met een ijsberg Hoofdstuk 8: Doelen als dak van het NLP-communicatiehuis waar we de schoorsteen van willen laten roken Hoofdstuk 9: Basisvooronderstellingen NLP die ons leven kunnen veraangenamen Hoofdstuk 10: Eilanden voor de kust als metafoor om op ons pad te blijven naar de betere versie van onszelf Hoofdstuk 11: De waarneemposities, anders kijken naar hetzelfde Hoofdstuk 12: Zintuiglijke scherpzinnigheid, kijken met zachte ogen waardoor we anders gaan zien Hoofdstuk 13: Het hart van de methodiek; 15 vooronderstellingen die ons op het pad houden naar de betere versie van onszelf Hoofdstuk 14: Rapport; met contact kan alles en zonder contact kan niets Hoofdstuk 15: De systemische onderstroom in ons leven, die altijd aanwezig is Hoofdstuk 16: Tegengif voor het vergif in relaties, alles komt samen! Nawoord
Taal: Nederlands Categorie: Persoonlijke ontwikkeling

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Audiobook Factory
Verschenen: 2017-06-29
Lengte: 5U 27M
ISBN: 9789463270106

Meer info over het e-book:

Uitgeverij: Audiobook Factory
Verschenen: 2018-01-30
ISBN: 9789463451505
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan