Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Zeven vrouwen later - Jeroen Guliker

Zeven vrouwen later

Zeven vrouwen later

3.8686868686868685 99 5 Schrijver: Jeroen Guliker Voorlezer: Roel Fooij
Beschikbaar als audioboek.
Mick van Houten is getrouwd met Maud, een aantrekkelijke vrouw die hem twee prachtige kinderen heeft geschonken. Hij is eigenaar van een succesvolle zaak, heeft alles wat een man zich kanw ensen en geniet volop van het leven. Maar dan komt hij zijn stamcafé Susan de Keizer tegen; hij valt als een blok deze blonde schoonheid en van de weersomstuit verandert zijn perfecte leventje in een ware nachtmerrie. Mick raakt verstrikt in een web van intriges en zakt steeds verder weg in een meedogenloos moeras vol leugens, bedrog en chaos. Tijdens zijn zoektocht naar antwoorden probeert hij zich te ontworstelen aan een moordcomplot en een verklaring te vinden voor zijn ziekelijke drang tot vreemdgaan.
Taal: Nederlands Categorie: Spanning Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: Rubinstein Audio
Verschenen: 2017-06-15
Lengte: 10U 20M
ISBN: 9789462537026
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan