Anders

4.4382 89 5 Schrijver: Anita Terpstra Voorlezer: Ilse Warringa, Jeroen Tjepkema, Johannes Sneekes, Job Schuring, Louis van Beek, Willemijn de Vries, Chava voor in 't Holt
Beschikbaar als audioboek.
Je eigen kind herken je altijd. Toch? Alma Meester en haar man Linc vormen met hun kinderen Iris en Sander op het eerste gezicht een normaal en gelukkig gezin. Maar dan verdwijnen de elfjarige Sander en zijn vriendje tijdens een vakantiekamp. Het lichaam van het vriendje wordt gevonden, Sander is spoorloos verdwenen. Zes jaar later meldt Sander zich bij een politiebureau in Duitsland. Dolgelukkig sluiten Alma en Linc hun zoon weer in de armen, maar de hereniging verloopt allerminst vlekkeloos. De twijfel slaat toe: is Sander wel wie hij zegt te zijn? In een poging de waarheid te achterhalen moet het gezin voor eens en voor altijd uitzoeken wat er tijdens het kamp precies is gebeurd.
Taal: Nederlands Categorie: Romans

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: De Bezige Bij
Verschenen: 2017-09-25
Lengte: 8U 33M
ISBN: 9789023490760
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Luister offline en naar meerdere boeken tegelijk. Probeer eens die nieuwe thriller, terwijl je kinderen naar hun favoriete schrijver luisteren. Met Storytel luister je altijd onbeperkt naar de beste luisterboeken, waar je ook bent.
Maak hier je account aan