Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
De gevangene van de hemel - Carlos Ruiz Zafon

De gevangene van de hemel

De gevangene van de hemel

4.610859728506787 221 5 Schrijver: Carlos Ruiz Zafon Voorlezer: Sander de Heer
Beschikbaar als audioboek.
Fermín Romero de Torres staat op het punt te trouwen met zijn geliefde Bernarda. Een bezoekje van een duistere persoon, kreupel en met slechts één hand, die een peperdure editie koopt van De graaf van Montecristo, zet alles op losse schroeven. Barcelona, 1957. Daniel Sempere en zijn vriend Fermín Romero de Torres, de helden uit De schaduw van de wind, moeten er opnieuw op uit om de grootste uitdaging van hun leven het hoofd te bieden. Net nu het leven hun schuchter begon toe te lachen, duikt er een verontrustende figuur op in de boekwinkel van de heer Sempere en hij dreigt een gruwelijk geheim te onthullen dat al decennia ligt begraven in het duistere geheugen van de stad.
Taal: Nederlands Categorie: Romans Serie: Het Kerkhof der Vergeten Boeken: 3 Oorspronkelijke titel: El prisonero del cielo Vertaler: Nelleke Geel

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: A.W.Bruna
Verschenen: 2017-07-04
Lengte: 8U 19M
ISBN: 9789046171240
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan