Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord
Fragment
Als in een droom - Remco Campert,Corrie Binsbergen

Als in een droom

Als in een droom

0.0 0 5 Schrijver: Remco Campert,Corrie Binsbergen Voorlezer: Remco Campert
Beschikbaar als audioboek.
Remco Campert en jazzmuziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De ontmoeting met de band van Corrie van Binsbergen heeft er toe geleid dat zij samen regelmatig optreden. Het allereerste concert dat zij samen gaven was een integrale uitvoering van Camperts novelle Als in een droom, het verhaal over een man die zich afvraagt of zijn grote liefde op werkelijkheid berust of alleen in zijn droomwereld bestaat. Camperts karakteristiek melancholieke stemgeluid wordt sfeervol aangevuld door de muzikanten van de Corrie van Binsbergen Band. 'Een prachtige vertelling, die mede door zijn opbouw mij direct inspireerde om er iets mee te doen. Het is een soort lappendeken: alledaagse gebeurtenissen, herinneringen, droombeschrijvingen, de ene keer aards, een andere keer juist poëtisch of abstract.' - Corrie van Binsbergen Live opgenomen in het Bimhuis, Amsterdam op 5 februari 2003. Verteller: Remco Campert Jan Willem van der Ham - fagot, altsax Tobias Delius - tenorsax, klarinet Angelo Verploegen - trompet, flügelhorn Joost Buis - trombone, lapsteel Albert van Veenendaal - (prepared) piano Corrie van Binsbergen - gitaar Wilbert de Joode - contrabas Alan 'Gunga' Purves - percussie Tineke de Jong - viool Annette Bergman - altviool Eduard van Regteren Altena - cello Alle composities Corrie van Binsbergen behalve track 16 (Dit is Lana, zegt mijn vriend): 'Till There Was You', Meredith Wilson
Taal: Nederlands Categorie: Korte verhalen Vertaler:

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: De Bezige Bij
Verschenen: 2005-01-01
Lengte: 1U 13M
ISBN: 9789023463276
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan