Wij en onze partners gebruiken cookies om onze service optimaal te kunnen leveren en jouw advertenties te laten zien gebaseerd op je interesses. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Akkoord

Wonderbaarlijke maand

3.0 1 5 Schrijver: Remco Campert,Ramsey Nasr,Corrie Binsbergen Voorlezer: Remco Campert, Ramsey Nasr
Beschikbaar als audioboek.
Corrie van Binsbergen organiseerde de afgelopen jaren een succesvolle reeks optredens met schrijvers en dichters. Verhalen en gedichten werden voorgelezen door de auteur en tegelijkertijd ontrolde zich een muzikaal scenario, geschreven op de verhalen en uitgevoerd door een uitgelezen gezelschap muzikanten. De onontkoombare poëzie van Nasr vormt samen met de muziek een bijzondere combinatie waar de passie en gedrevenheid van afspatten. De muziek, die uiteen loopt van eigen composities tot werk van Ellington en Penderecki, eindigt met een bijzondere opname van het gedicht Lamento van zielsverwant en collega Remco Campert, aan wie Nasr het gedicht Wonderbaarlijke maand opdroeg ter gelegenheid van diens vijfenzeventigste verjaardag. Improvisatietrio Tenorsaxofoon, klarinet: Tobias Delius Contrabas: Wilbert de Joode Percussie: Alan 'Gunga' Purves Strijktrio Viool: Tineke de Jong Altviool: Baptist Kurvers Cello, cymbalom: Michiel Weidner 'Brug'trio (Prepared) piano: Albert van Veenendaal Fagot, altsaxofoon: Jan Willem van der Ham Gitaar: Corrie van Binsbergen Musici 'Lamento' Trombone: Joost Buis Contrabas: Hein Offermans Cello: Marjolein Meijer Opgenomen op 4 mei 2995 in het Bimhuis te Amsterdam; 'Lamento' opgenomen tijdens het 'Brokkenbal' op 15 maart 2006 in het Bimhuis te Amsterdam.
Taal: Nederlands Categorie: Drama & Poëzie

Meer info over het audioboek:

Uitgeverij: De Bezige Bij
Verschenen: 2009-01-01
Lengte: 38M
ISBN: 9789403101408
Reacties

Altijd een goed boek bij je – luister waar en wanneer je wilt

Luister naar zoveel boeken als je maar wilt! Bewaar onbeperkt boeken offline zodat je ook zonder internet kunt luisteren. Probeer eens die nieuwe thriller en als die niet bevalt, probeer gewoon een ander boek! Met Storytel heb je altijd duizenden verhalen bij je.
Maak hier je account aan