Ik beloof je dat ik honderd word: Het geheime logboek van Peter R. de Vries & het dagboek van Royce de Vries

717 beoordelingen

4.7

Lengte
15uur 44min
Taal
Nederlands
Format
Categorie

Biografieën

Ik beloof je dat ik honderd word: Het geheime logboek van Peter R. de Vries & het dagboek van Royce de Vries

717 beoordelingen

4.7

Lengte
15uur 44min
Taal
Nederlands
Format
Categorie

Biografieën

Anderen genoten ook van...

Luisteren én lezen

Onbeperkte toegang tot een oneindige bibliotheek vol verhalen - allemaal in 1 app.

  • Meer dan 1 miljoen luisterboeken en ebooks
  • Elke week honderden nieuwe verhalen
  • Opzeggen wanneer je maar wilt
Aanbieding activeren
NL - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Ik beloof je dat ik honderd word: Het geheime logboek van Peter R. de Vries & het dagboek van Royce de Vries
Cover for Ik beloof je dat ik honderd word: Het geheime logboek van Peter R. de Vries & het dagboek van Royce de Vries

Beoordelingen

Algemene beoordeling

4.7

Gebaseerd op 717 beoordelingen

Anderen beschrijven dit verhaal als

  • Verdrietig

  • Zet aan tot denken

  • Mindblowing

Download de app om deel te nemen aan het gesprek en beoordelingen toe te voegen.

Populairste beoordelingen

10 van 717 beoordelingen

  • Fieke

    27 nov 2023

    Mindblowing

    Het boek is verdiepend en ontroerend goed geschreven. Het geeft meer zicht in de markante persoonlijkheid van Peter R de Vries. De stukken door Royce zijn prachtig voorgelezen. Het voorlezen van Casper heeft gemaakt dat ik het boek ben gaan lezen ipv luisteren. Elke zin leest hij in dezelfde melodie, vreselijk. Onmogelijk om naar hem te luisteren.

  • Willy

    28 nov 2023

    Inhoud perfect, indrukwekkend wat er allemaal onder de radar gebeurt. Ben al luisterend afgehaakt, Royce leest prettig voor (mag hij vaker doen) maar Casper is niet om aan te horen. Ben het verder gaan lezen.

  • Michelle

    1 dec 2023

    Verdrietig

    In een ruk uitgeluisterd. Emotioneel omdat je weet hoe het eindigt. Mooi dat Royce heeft voorgelezen. De voorlees gedeelten van Casper zijn goed te doen, ik ben gewend aan zijn stem van alle misdaad luisterboeken. Overigens een hele eye opener wat betreft John van den Heuvel.....

  • Martin

    28 nov 2023

    Het verhaal is absoluut interessant maar door de vervelende intonatie van de voorlezer heb ik hem na 45 min stop gezet.. voorlezer doet echt afbreuk aan het boek.

  • Frieda

    6 dec 2023

    Informatief
    Voorspelbaar

    Ik ben vermoedlijk een van de weinige die na een tijdje gestopt is met luisteren. PRdV heeft kennelijk altijd al de bedoeling gehad om, net als bij Cor van Hout, tegen een crimineel aan te schurken om daar later een boek over te schrijven, zo maak ik op uit zijn 'geheime' notities. Over de doden niets dan goeds dus ik laat het hier verder bij. Behalve dan de opmerking dat een adviseursrol bij Nabil Bakkali natuurlijk niet te vergelijken is met slachtoffers als Marianne Vaatstra en Nicky Verstappen, zoals PRdV wil doen voorkomen. Nabil is GEEN slachtoffer en werd alleen maar kroongetuige omdat hij klem zat in de criminele wereld waar hij betrokken was bij moord en verderf. Dus beste Peter, als je tot aan je nek in het riool gaat staan moet je niet verbaasd zijn dat je door ratten wordt gebeten. Je was keer op keer gewaarschuwd!

  • Samantha

    29 nov 2023

    Verdrietig

    Ik heb grote moeite met de stem van de voorlezer (niet Royce). Het is een heel mooi boek maar ik kon het gewoon niet verder luisteren.

  • Cris

    5 dec 2023

    Zet aan tot denken
    Verdrietig

    Mooi geschreven. In tegenstelling tot andere luisteraars, vind ik de stem van Casper juist echt een 'crime stem' helemaal bij dit boek passen. In 2 dagen geluisterd. Bizar verhaal. Bijna surrealistisch. Mooi de 2 tegenstellingen vd dagboeken. Bedankt voor het delen. Ja

  • Valerie

    4 dec 2023

    Casper moet nodig een les intonatie volgen. Zo naar dit boek uitgekeken maar na 10 min afgezet vanwege die irritante stem. Nu maar lezen.

  • Chris

    1 dec 2023

    Wil de mooiste woorden gebruiken om een beste review te schijven maar woorden schieten te kort.

  • V.

    2 dec 2023

    Verdrietig
    Hartverwarmend
    Pageturner

    Wat een indringend boek. Wat ik zo mooi vind is de liefdevolle wijze waarop de families met elkaar omgaan. Hoe de relatie van Astrid Holleeder en Royce beschreven wordt. O.a. over de aanschaf van een gepantserde auto. “Dat kan ik voor je regelen mop”. Wel schrikken, maar wel gelijk praktisch helpen! Dat is zo belangrijk in het leven. Elkaar steunen door dik en dun. Prachtig! Ook hoe de excuses van de minister enorm gewaardeerd wordt, dat is mooi om te lezen.En voor een ieder die ouder is: schrijf een brief aan je nabestaanden! ❤️